LETOVE
LETOVE

Čak 950 zrakoplovnih na jednom mjestu

Recite nam kamo želite ići, a mi ćemo pretražiti tisuće letova za vas i odabrati najbolje ponude. Wizz Air, Ryanair, Lufthansa ili možda Qatar Airways? U našoj aplikaciji pronaći ćete ne samo redovne letove već i jeftine i charter prijevoznike. Rezervacija leta nikada nije bila tako jednostavna!

HOTELI
HOTELI

Preko milijun hotela

i apartmana

Jeftin smještaj u inozemstvu? Mi imamo ono što tražite! Mobilna aplikacija eSky jeste najbolji hotel i apartman na dohvat ruke. Na jednom mjestu možete provjeriti sve potrebne podatke o odabranom objektu – cijene, dostupne sobe, pogodnosti ili ocjene gostiju. Pronađite najbliži hotel i uživajte kako želite!

AUTOMOBILI
AUTOMOBILI

Iznajmljivanje automobila širom svijeta

Tražite li brzo prijevozno sredstvo do hotela i zračne luke? Ili možda volite razgledavanje dok udobno sjedite za volanom? Iznajmite automobil u samo nekoliko sekundi, gdje god se nalaziite! U aplikaciji eSky imamo ponude najvećih i najpopularnijih tvrtki za iznajmljivanje automobila širom svijeta. Putujte bez poteškoća!

PAKETI
PAKETI

Paketi Let + Hotel po povoljnim cijenama

Sveobuhvatno brinemo o svojim korisnicima, zato u mobilnoj aplikaciji eSky nudimo atraktivne pakete koji se sastoje od leta i smještaja, a koji su dostupni po znatno nižim cijenama. Odaberite svoje odredište, rezervirajte avionske karte i uživajte u popustu do 30% na boravak u jednom od preko milijun fantastičnih hotela!

MULTILINE
MULTILINE

Putovanja u tehnologiji Virtual Interlining

Korištenjem mobilne aplikacije eSky možete planirati putovanje koje se sastoji od letova različitih zrakoplovnih kompanija, čak i ako one ne surađuju svakodnevno. Uživajte u nižim cijenama, uštedite vrijeme kraćim transferima i budite sigurni u odgodeno ili otkazano osiguranje leta. Dovoljna je samo jedna rezervacija!

Fantastične ponude

Iskoristite ponude samo za korisnike mobilne aplikacije eSky i rezervirajte avionske karte po izvrsnim, puno nižim cijenama. Također u isti dan!
 

Udobne rezervacije

Naša aplikacija je jednostavna rezervacija leta, hotela i automobila. Registrirajte se u Krisničkom Području i udobnono upravljajte svojim putovanjima.
 

Sigurno putovanje

Iskusni stručnjaci radili su na našoj aplikaciji uvodeći modernu sigurnost. Također imamo poseban broj za Službu za Korisnike!
 

Pogledajte naš vodičpo aplikaciji!

Saznajte kako isplanirati savršeno putovanje.

Vidi
Naše ocjene

Govore o nama